Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Achterhoekse fietsmaand bij 23 campings

Datum nieuwsfeit: 19-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 19 AUGUSTUS 2001

Achterhoekse fietsmaand bij 23 campings

In de maand september organiseert het Achterhoeks Bureau voor Toerisme in samenwerking met 23 Achterhoekse campings een fietsmaand. Bij een verblijf van minimaal drie achtereenvolgende nachten op één van de campings ontvangen kampeergasten een gratis fietspakket.

Dit tegen inlevering van de coupon uit de folder "Kamperen in de Achterhoek" Het fietspakket (t.w.v. f 28,90) bestaat uit een fietskaart Achterhoek (1:50.000) en de VVV uitgave "Fietsroutes in de Achterhoek". Hierin staan 24 bewegwijzerde routes en de lange afstands kastelenroute van 355 km. De actie geldt niet tijdens feestdagen en schoolvakanties. Kampeergasten ontvangen één pakket per standplaats.

"Kamperen in de Achterhoek" is een samenwerkingsverband van 23 campings in de Achterhoek. Zij maken gezamelijk promotie door middel van diverse acties verspreid over het hele jaar. De fietsmaand maakt daar onderdeel van uit. In het najaar vinden verder in de herfstvakantie nog de grrriezelweken plaats.

Meer informatie over de fietsmaand, de 23 deelnemende campings en de verschillende acties staan in de folder "Kamperen in de Achterhoek". Deze folder is gratis verkrijgbaar bij alle VVV kantoren in de Achterhoek of te bestellen bij het Achterhoeks Bureau voor Toerisme in Zutphen, tel. 0900- 26 92 888, email: (info@achterhoektoerisme.nl) of kijk op onze website: www.achterhoektoerisme.nl

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie