Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zweven in een ballon boven het Zwarte Woud

Datum nieuwsfeit: 19-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 19 AUGUSTUS 2001

Zweven in een ballon boven het Zwarte Woud

In het plaatsje Grafenhausen kunnen bezoekers indien het weer het toelaat het Zwarte Woud leren kennen terwijl zij erboven zweven in een heteluchtballon. In principe is een ballonvaart tot eind september dagelijks mogelijk. De tochten concentreren zich op het gebied tussen Feldberg en Schluchsee.

Hoogtepunt van het ballonvaartseizoen is het weekend van 28-30 september a.s., als ballonvaarders uit alle windstreken in het Zwarte Woud worden verwacht. Er zullen onder meer enkele bijzondere ballontypen van start gaan, zoals een reusachtige pinguïn en een enorme kat. Een van de hoogtepunten van het festijn is het zogeheten 'Ballonglühen' op zaterdagavond 29 september a.s.

De VVV heeft voor liefhebbers speciale ballon-arrangementen. Wie 350 Mark neertelt krijgt daarvoor naast de ballon-luchtdoop boven het prachtige landschap van het Zwarte Woud een transfer op de begane grond en een mooie oorkonde om na de luchtreis boven zijn of haar bed te hangen.

Info en/of boekingen:
Kurverwaltung
D-79863 Grafenhausen
tel. 00 49.7748 52 041, fax 00 49.7748 52 042
e-mail (info@grafenhausen.de)
internet: www.grafenhausen.de

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie