Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 20-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 20-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

OOSTERHOUTER MISHANDELD EX-VROUW (Vlijmen)

Zondagavond is een 30-jarige Vlijmense voor haar woning aan de Tollenstraat in Vlijmen mishandeld door haar 33-jarige ex-man uit Oosterhout. Haar 37-jarige Bossche vriend liep eveneens klappen op. Het slachtoffer en haar vriend kwamen met de auto bij de woning van de vrouw aan. Zij stapten uit en werden aangevallen door de ex-man. Beide slachtoffers lie-pen daarbij gezwollen plekken in het gelaat op. De verdachte is onder heftig verzet in de boeien geslagen en voor nader onderzoek ingesloten.

ZWAAR BESCHONKEN MAN AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is op Achter het Verguld Harnas in s-Hertogenbosch een 33-jarige zwaar beschonken man aangehouden. Agenten troffen de man liggend op straat aan. Hij is aangehouden. Bij zijn transport naar het bureau bevuilde hij de achterbank van de politie-wagen. Hij is na een verfrissende douche ter ontnuchtering ingesloten. Proces-verbaal is opgemaakt.

VROUW AANGERAND (s-Hertogenbosch)

Zaterdagavond is een 21-jarige Bossche op de Rompertsebaan in s-Hertogenbosch aange-rand. De vrouw zat in een abri op de bus te wachten toen een onbekende man haar plotseling onzedelijk betastte. Het slachtoffer duwde de man van zich af, waarop hij de benen nam in de richting van de Buitenpepers. Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 30-35 jaar oud, lengte 1.75 1.80 met bruin kort haar enigszins grijzend aan de slapen. Eventuele ge-tuigen worden verzocht contact op te nemen met politieteam Noord-West, tel.nr. 0900-8844.

DIEFSTAL OLDTIMER (Maliskamp)

Zondagmiddag is vanaf het parkeerterrein van het Autotron in Maliskamp een oldtimer met een waarde van Fl. 45.000,= ontvreemd. De 45-jarige eigenaar uit Hellevoetsluis liet zijn grijze metallic Mercedes type 280 SL, type Pagode, met het kenteken AH-61-76, bouwjaar 1969, afgesloten achter op het parkeerterrein. Bij terugkomst was de auto ontvreemd.

DISCRIMINATIE (s-Hertogenbosch)

Zondagavond is een 27-jarige Bossche op de Gestelseweg in s-Hertogenbosch slachtoffer geworden van discriminatie. De vrouw liep met haar zus bij een benzinestation langs een auto. De twee inzittenden van de auto riepen naar de in Marokko geboren vrouw: Rot op naar je eigen land. De vrouw die al 26 jaar in Nederland woont was daar niet van gediend en deed aangifte bij de politie. Een onderzoek wordt ingesteld.

AUTODIEVEN AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag zijn een 32-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats en een 26-jarige inwoner uit Kerkdriel op de Parallelweg in s-Hertogenbosch aangehouden voor diefstal van een auto. Surveillerende agenten zagen dat de auto waarin het tweetal zat een geforceerd slot had. Na een stopteken stapte het tweetal direct uit en legden een bekentenis af. Zij hadden de auto kort daarvoor achter het station gestolen. De 32-jarige verdachte bleek in het bezit te zijn van een boksbeugel. Het tweetal is aangehouden en inmiddels inverzekeringgesteld.

NEPVUURWAPEN OP BOSSCHE KERMIS (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag is bij een controle door de afdeling Bijzonder Wetten van de districtsre-cherche op de Bossche kermis aan de Markt in s-Hertogenbosch een nepvuurwapen aange-troffen. Het speeltjewas bestemd om als prijs te dienen.De kermisexploitant had zich door de groothandel in België laten verzekeren dat e.e.a. was toegestaan. Van het wapen dat on-der de Wet Wapens & Munitie valt, deed hij vrijwillig afstand gedaan. De exploitant kreeg een waarschuwing en zal bij een nieuwe overtreding worden geverbaliseerd. Verder werden op de kermis geen nepwapens aangetroffen.

VROUW GEWOND NA VAL MET FIETS (s-Hertogenbosch)

Zondagavond is een 52-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch met haar fiets over een plastic flesje AA-drank gereden en ten val gekomen. De vrouw kwam op de trottoirband terecht en is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

KLEDING GESTOLEN BIJ INBRAAK (s-Hertogenbosch)

Zondagavond is een inbraak ontdekt bij een kledingbedrijf aan de Amerikastraat in s-Hertogenbosch. Uit het pand zijn een enkele tientallen stuks merkkleding ontvreemd.

ROLLEN HOOI IN BRAND (Heusden / Heesbeen)

Van zondag op maandag zijn een groot aantal rollen hooi langs de provinciale weg N267 in Heusden en langs de Grotestraat in Heesbeen door brand verloren gegaan. In het totaal gin-gen 24 rollen hooi door broei of brandstichting in vuur op. De in plastic verpakte pakketten lagen in groepjes van zes en vier bij elkaar waardoor het vuur zich makkelijk kon versprei-den. De brandweer moest de rollen helemaal uitrollen om effectief te kunnen blussen.

NAAKTE MAN JAAGT VROUW DE STUIPEN OP HET LIJF (Hintham)

Een naakte man heeft vannacht een 55-jarige Hinthamse in een flatgebouw aan de Herman Moerkerklaan in Hintham de stuipen op het lijf gejaagd. De vrouw kwam terug van het uit-laten van haar hond en werd in de centrale hal van haar flat geconfronteerd met de naakte man. De vrouw schreeuwde naar een kennis die te hulp schoot. De naakte man was inmid-dels verdwenen. De politie onderzoekt de zaak.

BLOEDNEUS DOOR EX-VRIENDJE (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag is een 15-jarige Bossche op de Jan Olieslagerstraat in s-Hertogenbosch mishandeld door haar ex-vriendje. De jongen volgde het meisje, pakte haar vast en sloeg haar een bloedneus. Sinds de relatie van het tweetal enkele maanden geleden stukliep bleef de jongen haar regelmatig lastigvallen. De politie stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie