Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 20-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-08-2001

Politieberichten district Eemland noord, 9.50 uur
Rijden onder invloed

SOEST Zondagavond om kwart voor negen kreeg de politie de waarschuwing dat een vermoedelijk dronken bestuurder achter het stuur was gaan zitten. Op de Dalweg kon de politie de man aan de hand van de omschrijving van de getuigen staande houden. De man, een 33-jarige inwoner van Soest, moest een blaastest doen. Deze wees uit dat hij inderdaad teveel gedronken had. Hij werd daarop aangehouden en moest meekomen naar het bureau voor een ademanalysetest. De man had een alcoholpromillage van 0,95 in zijn lichaam. Dat leverde hem rijverbod van drie uur en een boete van 700 gulden op.

Toezichthouden

LAGE VUURSCHE De politie heeft zondagmiddag toezicht gehouden op het parkeergedrag in de Lage Vuursche. In totaal kregen 17 voertuigen een bekeuring voor het niet parkeren binnen de vakken.

Stier aan de wandel

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Zondagavond kreeg de politie een melding van een loslopende stier op de Haarbrug. De politie kon, samen met de gewaarschuwde eigenaar, met enige moeite de vrijbuiter naar zijn weiland dirigeren. De eigenaar is geadviseerd zijn afrastering nog eens goed na te kijken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie