Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlands eerste zoekmachine voor de arbeidsmarkt

Datum nieuwsfeit: 20-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Nederlands eerste zoekmachine voor de arbeidsmarkt

Vanaf vandaag is de vernieuwde website Flexhunter.nl (www.flexhunter.nl ) van start gegaan. Deze informatieve website is Nederlands eerste zoekmachine voor de arbeidsmarkt bevat op dit moment al meer dan 3000 links die specifiek op de Nederlandse arbeidsmarkt zijn gericht.

Op Flexhunter.nl kan worden gezocht naar uitzendbureaus, headhunters, assessmentbureaus, loopbaanbemiddelaars maar ook naar bijv. IQ en EQ-tests op het internet. Daarnaast bevat Flexhunter.nl een aantal links voor specifieke doelgroepen (zoals 'senioren en werk'). Alle informatie op Flexhunter wordt gecontroleerd op juistheid en actualiteit. Er kan o.a. worden gezocht op regio, sector, functiegroep en trefwoord..

Flexhunter.nl is een not-for-profit website van Dauphin MultiMedia, een internetdienstverlener voor de arbeidsmarkt (www.dauphin-mm.nl) en is bedoeld voor zowel werkgever, werknemer als arbeidsmarktprofessional.

www.flexhunter.nl
tel 050-5733334 (P. Nieuwpoort)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie