Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Automobilist geeft wegwerkzaamheden A10-West ruime voldoende

Datum nieuwsfeit: 20-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NIPO

Automobilist geeft wegwerkzaamheden A10-West ruime voldoende

De automobilist geeft de wegwerkzaamheden aan A10-West een dikke voldoende (7.6). Waarschuwingen voor overlast bij aanvang van de wegwerkzaamheden zijn door een overgrote meerderheid (84%) (zeer) serieus genomen. Dientengevolge zegt driekwart bij aanvang het reisgedrag te hebben aangepast. Dit blijkt uit een NIPO onderzoek dat afgelopen week is gehouden onder 262 verkeersdeelnemers van de A10-West.

Vervoersalternatieven zoals aangeboden door de overheid (pendelbus, versterkt openbaarvervoer en fietsleaseplan) zijn beduidend minder serieus genomen. Slechts 7% zegt gebruik te hebben gemaakt van de aangeboden vervoersalternatieven. De meerderheid (82%) is in de auto blijven rijden, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie