Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start werkzaamheden Nieuw Waldeck in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 20-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Actuele berichten >> Persberichten >>

2001-08-10: Start werkzaamheden Nieuw Waldeck pag.nr.=7981

Op maandag 20 augustus a.s. beginnen de werkzaamheden in Nieuw Waldeck. Deze komen voort uit het wijkplan Nieuw Waldeck, waarin voor een groot aantal locaties verbeteringen zijn voorgesteld. De totale uitvoering van het plan duurt tot ongeveer eind 2001, onvoorziene omstandigheden daargelaten. Bewoners van Nieuw Waldeck hebben inmiddels een nieuwsbrief ontvangen over de start van de werkzaamheden.
Werkzaamheden
Vanuit het wijkplan zijn acht verschillende projecten, met elk meerdere deelprojecten, verder uitgewerkt. Vanwege het grote aantal werkzaamheden dat hieruit voorkomt, wordt er op verschillende locaties tegelijk in de wijk gewerkt. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwijderen van verharding en opnieuw straten, kleine herinrichtingen, het verwijderen van groen, rooien van bomen, inzaaien, nieuw aanplanten van groen en bomen en het plaatsen van borden.

Voor nadere informatie (uitsluitend voor de redactie): Dienst Stadsbeheer, Afdeling Voorlichting, Mirjam de Jong, telefoon 353 6487.

last update: 10 augustus 2001 ;pag.: 7981; auteur: 39 Uw browser ondersteunt het gebruik van scripts niet ... Enable Javascript

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie