Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Activiteiten burgemeester en loco-burgemeester Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 20-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

En verder:

opent loco-burgemeester Els Kuijper op maandag 20 augustus om 9.30 uur een huttenbouwdorp in speeltuin Oudedijk aan de Oudedijk 277. Speeltuin Oudedijk viert haar 10 jarig bestaan.

woont burgemeester mr. Ivo Opstelten op maandag 20 augustus om 10.30 uur in De Doelen aan het Kruisplein uur de opening van de Eurekaweek 2001 bij en spreekt hij om 11.00 uur een welkomstwoord. In de Eurekaweek, georganiseerd door de Eurekaweekcommissie van de Erasmus Universiteit Rotterdam, maken eerstejaars studenten onder het motto `Alles kan.... in Rotterdam!' kennis met de mogelijk-heden van de stad en van de universiteit.

ontvangt burgemeester mr. Ivo Opstelten op woensdag 22 augustus om 15.00 uur in kamer 113 van het stadhuis de deelnemers aan de workshop Stedelijke Ontwikkeling en Huisvesting van het Institute for Housing and Urban Development Studies (IHS). De delegatie bestaat uit ministers, burgemeesters, locale hoogwaardigheidsbekleders en grootindustriëlen uit India. Met als uitvalsbasis Rotterdam brengt de groep bezoeken aan Brussel, Amsterdam en Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie