Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Land van Cuijk Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 20-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 20-08-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

AANHOUDING NA OVERLAST

De politie heeft zondagavond op het Weijerplein een 35 jarige man uit Boxmeer aangehouden. De man zou zich zeer vervelend hebben gedragen naar gasten van een terras. Nadat hij was aangesproken door de politie reageerde hij zeer agressief en recalcitrant. Omdat het vermoeden bestond dat hij onder invloed verkeerde is hij aangehouden voor openbare dron-kenschap. Ook hierbij verzette hij zich hevig maar is uiteindelijk toch naar het bureau over-gebracht en voor de nacht ingesloten. Na verhoor is hij in de loop van maandagmiddag met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

INBRAAK IN SCHOOL

Afgelopen weekend is ingebroken in een school aan de Burg. Ficqlaan in Grave. Van ver-schillende lokalen bleken ruiten vernield te zijn. Uit de school verdween computer- en ge-luidsapparatuur. De totale schade is nog onbekend.

DIEFSTAL AUTO

In de nacht van zondag op maandag is in Boxmeer een Opel Corsa gestolen. De auto, kente-ken RG-18-SX, stond geparkeerd aan de Rapenstraat.

CONTROLE SNELHEID

Maandagmorgen is de snelheid gecontroleerd van 527 passerende voertuigen gemeten op de Hapseweg in Oeffelt. 20 bestuurders reden te hard, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 108 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie