Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gerda Verburg (CDA): nu stoppen met Melkertbanen

Datum nieuwsfeit: 20-08-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Gerda Verburg: Nu stoppen met Melkertbanen

"Er moet onmiddellijk gestopt worden met het scheppen van nieuwe Melkertbanen (die momenteel Instroom-Doorstroombanen heten) Dat levert 1,5 tot 2 miljard gulden op. De Melkertbanen die er al zijn moeten binnen een jaar worden afgebouwd. We moeten toe naar een effectiever en eenvoudiger arbeidsmarktinstrumentarium waarbij ook sancties worden getroffen als werklozen en trajectbemiddelaars zich niet aan de afspraken houden. Er moet actief worden ingespeeld op ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Scholing en omscholing zijn daarbij belangrijke instrumenten." Dit zegt CDA-Tweede Kamerlid Gerda Verburg in een reactie op het dit weekeinde uitgelekte rapport van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie