Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studiebezoek Hongaarse trainers aan gemeente Alkmaar

Datum nieuwsfeit: 20-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alkmaar
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Alkmaar


17 augustus

Sluitende aanpak Alkmaar is voorbeeldproject voor Hongaarse trainers

Vijftien Hongaarse trainers komen op studiebezoek naar Nederland van 20 tot 25 augustus 2001. Het doel van de reis is het vergaren van kennis en het opdoen van ervaringen, waarmee zij in eigen land trainingsprogramma's voor gemeenteambtenaren verder kunnen ontwikkelen. Het bezoek is onderdeel van een driejarig project van de VNG International die is gericht op versterking van lokaal bestuur wereldwijd. Drie trainers zullen onder meer bij vier Nederlandse gemeenten langsgaan om kennis op te doen van sociaal beleid op lokaal niveau. Woensdag 22 augustus staat een bezoek aan Alkmaar op het programma.

Het programma in Alkmaar op 22 augustus start om 9.30 uur (stadskantoor, kamer B 2.31). Het sectorhoofd Sociale Zaken & Werkgelegenheid, Rien Sanders, houdt een presentatie over `de sluitende aanpak' (de uitstroom van uitkeringsgerechtigden naar werk) en de visie daarop. Daarna vertelt het hoofd afdeling Werk, José Knippen, hoe deze visie in praktijk gebracht wordt en met welke resultaten. Na het stellen van vragen, wordt het programma om circa 11.30 uur afgesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie