Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Welzijnsbeleid Flevoland krijgt meer samenhang

Datum nieuwsfeit: 21-08-2001
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

Welzijnsbeleid Flevoland krijgt meer samenhang

De provincie heeft een belangrijke stap gezet op weg naar één plan waarin het welzijnsbeleid voor Flevoland is gebundeld. Tot nu toe werden welzijnsvraagstukken - zoals het jeugdbeleid, het minderhedenbeleid of emancipatiebeleid steeds in afzonderlijke beleidsnotities behandeld. Maar omdat het aantal inwoners van Flevoland snel groeit en de afstemming tussen instanties en overheden steeds ingewikkelder wordt, werkt de provincie aan een Welzijnsnota waarin alle maatschappelijke vraagstukken een plaats kunnen krijgen.

Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben deze week het concept voor de nota Welzijnsbeleid 2002-2005 goedgekeurd en dat betekent de start van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie