Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 21-08-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 21-08-2001 Politieberichten district Maastricht (H.P. 15.15 uur) Dinsdag 21 augustus 2001

Maastricht, ramkraak mislukt:
Dinsdagmorgen 21 augustus 2001 heeft een ramkraak plaatsgevonden in een aan de Graanmarkt gevestigde antiekwinkel. De aangebrachte inbraakbeveiliging voorkwam dat de inbrekers in de winkel kwamen. Er werd wel een behoorlijke schade aangericht.
Dinsdagmorgen omstreeks 02.30 uur hebben onbekend gebleven dieven een poging gedaan om door middel van een auto de voorpui van een antiekwinkel aan de Graanmarkt te rammen en daardoor zich de toegang te verschaffen. Een wandelaar ontdekte de aangerichte schade en waarschuwde de politie. Uit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie