Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Doorrijden na aanrijding in Dokkum

Datum nieuwsfeit: 21-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 21-08-2001
Politieberichten van 21 augustus (07.00 - 13.00)

Dokkum: doorrijden na aanrijding
Maandag tussen 14.00 en 15.10 uur parkeerde een 32-jarige inwoonster van Aldtsjerk haar auto op de Keppelstraat. Toen zij na verloop van tijd weer bij haar auto kwam, bleek dat het rechter achterspatbord was ingedeukt en dat de wieldop was beschadigd. De veroorzaker van de schade is weggereden zonder dat hij zijn identiteit bekend heeft gemaakt. De bestuurster vond achter de ruitenwisser wel een briefje met daarop de tekst dat de schade aan haar auto was veroorzaakt door een blauwe personenauto, merk Golf. Tevens stond er een kenteken op vermeld. Het kenteken bleek echter foutief te zijn opgenomen. De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden op telefoonnummer 0900 8844.

Dokkum: mishandeling
De 26-jarige inwoner van Dokkum, die zondag omstreeks 04.00 uur in het ziekenhuis in Dokkum werd aangehouden voor mishandeling van een 32-jarige inwoner van Damwoude, bleek zelf ook mishandeld te zijn. Bij deze mishandeling liep hij een gebroken neus op. Nadat de verdachte de man uit Damwoude had mishandeld, werd hij uit de horecagelegenheid gezet. Eenmaal buiten op straat werd hij plotseling geslagen door een onbekende man. Deze sloeg zo hard, dat hij een gebroken neus opliep en een wondje boven zijn linker wenkbrauw. De man heeft aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek. Zie ook de politieberichten van 18/8 (13.00 uur) t/m 19/8 (13,00 uur).

Leeuwarden: diefstal autoradio
Dinsdag omstreeks 01.40 uur bood een 30-jarige inwoner van Leeuwarden in een snackbar aan het Vliet een autoradio te koop aan. Het was duidelijk te zien dat de radio was ontvreemd. De man, die de radio te koop aanbood, werd als verdachte van diefstal aangehouden. De radio werd in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het bureau. Toen de verdachte aan het bureau was gebracht, bleek dat de benadeelde, een 37-jarige inwoner van Leeuwarden, zich inmiddels had gemeld. De radio was uit zijn auto, die geparkeerd stond op de Insulindestraat, gestolen. De verdachte werd ingesloten.

Bureau Communicatie, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie