Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dronken man valt van fiets in Veenendaal

Datum nieuwsfeit: 21-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-08-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 08.50 uur
Man van fiets gevallen

VEENENDAAL Maandagmiddag omstreeks half drie werd op de Kerkewijk een 54-jarige inwoner van Veenendaal op de grond aangetroffen. Doordat hij teveel had gedronken was hij van zijn fiets gevallen en had daarbij een hoofdwond opgelopen. Na behandeling ter plaatse door het ambulancepersoneel werd hij door de politie naar huis gebracht.

Verkeerstoezicht

VEENENDAAL In de omgeving van het Stationsplein werd maandagochtend een verkeerscontrole gehouden. Op het Stationsplein werden zes bekeuringen uitgereikt voor het parkeren buiten de vakken. Op de Parklaan een bekeuringen voor het los laten lopen van een hond.

Verkeersongeval

WIJK BIJ DUURSTEDE Maandagavond rond half acht vond op de kruising Hordenweg Amstel een aanrijding plaats tussen een personenauto met een 26-jarige bestuurster uit Wijk bij Duurstede en een 12-jarige fietser eveneens uit Wijk bij Duurstede.
De jongen reed met een flinke snelheid, vermoedelijk zonder goed te kijken, vanuit de Amstel de Hordenweg op. De bestuurster van de personenauto kon niet meer op tijd stoppen met het gevolg dat de jongen van zijn fiets viel en hierbij enkele schaafwonden opliep. Een ter plaatse gekomen huisarts heeft de verwondingen behandeld waarna de jongen zijn weg kon vervolgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie