Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tsjechisch PragoNet in zee met Duits ECT

Datum nieuwsfeit: 21-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PragoNet, een vooraanstaande alternatieve Tsjechische carrier, gunt ECT een belangrijk contract voor haar complete spraakinfrastructuur

Na een gedegen procedure, die inschrijvingen bevatte voor openbare centrales en serviceplatformen van vooraanstaande fabrikanten, selecteerde PragoNet, onderdeel van de Deutsche Telekom groep, de AutoCarrier* softswitching-technologie van European Computer Telecoms AG (ECT) als basis voor zowel haar publieke centrale interconnectie als voor intelligente meerwaardediensten.

Den Haag, 21 augustus 2001 - European Computer Telecoms AG, de in München gevestigde ontwikkelaar en fabrikant van de nieuwe generatie softswitching-technologie, zal PragoNet AutoCarrier softswitches gaan leveren, die tegelijkertijd als klasse 4 switch en als platform ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie