Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B&W besluiten week 34 gemeente Soest

Datum nieuwsfeit: 21-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

B&W besluiten week 34

Berichten n.a.v. B&W-besluiten 21 augustus:

Twee geschakelde woningen aan de Regentesselaan

Het gemeentebestuur stemt in met een vrijstellingsprocedure voor de bouw van twee geschakelde woningen aan de Regentesselaan 2 te Soest. Een vrijstellingsprocedure ex artikel 10 lid 2 Wet Ruimtelijke Ordening is nodig, omdat de woning aan de rechterzijde buiten het bouwvlak valt. De bijgebouwen vallen bovendien buiten de erfbestemming.

Jaarbericht 2000 van de GGD Eemland

Uit het jaarbericht 2000 van de GGD Eemland blijkt dat het sterftecijfer in de regio Eemland niet afwijkt van de rest van Nederland. Op het gebied van gezondheidsvoorlichting vonden meerdere activiteiten plaats. Zo is een website ontwikkeld, is het project Eemland gezond van start gegaan en is er een kinderwinkel gemaakt voor het basisonderwijs. Het jaarbericht 2000 is op te vragen bij GGD Eemland, telefoon (033) 461 88 41.

Bouwplan Oude Utrechtseweg 18

Op de bouwaanvraag voor het bouwen van een kantoor aan de zijkant van de woning op het perceel Oude Utrechtseweg 18 te Soest is één zienswijze gekomen. In die zienswijze wordt onder meer opgemerkt dat niet kan worden voldaan aan de parkeereisen en dat het voorgestelde bouwwerk niet verantwoord is uit oogpunt van brandveiligheid. Het gemeentebestuur heeft besloten de zienswijze ongegrond te verklaren, omdat in het geldende bestemmingsplan een vrijstellingsmogelijkheid voor kantoorruimte is opgenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie