Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe speerpunten in maatschappelijk werk Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 22-08-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Nieuwe speerpunten in maatschappelijk werk Nieuwegein

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein stellen aan de gemeenteraad voor nieuwe speerpunten vast te stellen in het maatschappelijk werk. Voor 2002 tot en met 2004 moet het maatschappelijk werk meer aandacht geven aan bepaalde doelgroepen en terugkerende cliënten, het lokaal contact versterken, de maatschappelijke signaleringsfunctie verbeteren en zich meer richten op kwaliteitsbevordering (certificering). Bij het versterken van de maatschappelijke signaleringsfunctie denkt de gemeente bijvoorbeeld aan het eerder signaleren van eenzaamheid bij de inwoners. Uit het vorige week gepresenteerde onderzoek naar sociale samenhang bleek namelijk dat 13% van de Nieuwegeiners zich ernstig eenzaam ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie