Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vaststellen Ontwerp herinrichting Planetenbuurt Hilversum

Datum nieuwsfeit: 22-08-2001
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Vaststellen Definitief Ontwerp herinrichting Planetenbuurt
In de Planetenbuurt is dit jaar de riolering vernieuwd. Het gaat hier om de Mercuriusstraat, Jupiterstraat, Saturnusstraat, Neptunusstraat, Van de Sande Bakhuyzenstraat (gedeelte Planetenstraat/ Lorentzweg) en de parallelweg Lorentzweg (noordzijde Lorentzvijver). De definitieve herinrichting van deze straten staat voor dit najaar gepland.

30 km - gebied

Gelijktijdig met de herinrichting zullen de extra snelheidsremmende voorzieningen worden aangelegd die noodzakelijk zijn om het gebied aan te kunnen wijzen als een 30 km-gebied. Deze voorzieningen bestaan uit verkeersdrempels en -plateau's. Met de buurt is over de definitieve herinrichting uitgebreid overleg geweest en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie