Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Andere bestemming rioleringsgeld Lage Naarderweg Hilversum

Datum nieuwsfeit: 22-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Andere bestemming voor rioleringsgeld Lage Naarderweg

De voorgenomen rioleringswerkzaamheden in de Lage Naarderweg (het gedeelte tussen de Sumatralaan en Celebeslaan) worden voorlopig uitgesteld.

De rioleringswerkzaamheden in dit deel van de straat waren juist eerder gepland dan in de meerjarenplanning voorzien was. Dit in verband met de komst van de HOV-baan. Nu de aanleg van de HOV-baan door de gemeenteraad is afgewezen, vervalt de noodzaak om nu al met de rioleringswerkzaamheden te beginnen.

In afwachting van de definitieve, verkeerskundige plannen voor de Lage Naarderweg wordt voorgesteld om met de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden even te wachten en deze af te stemmen op de verdere verkeersontwikkelingen.

De financiële middelen, die in maart 2001 door de gemeenteraad beschikbaar zijn gesteld, zullen nu ingezet worden voor noodzakelijke rioleringswerkzaamheden in de Oude Loswal,

's Gravelandseweg, Eemnesserweg/J.v.d.Heijdenstraat en de Merelstraat. Deze rioleringswerkzaamheden zullen nog dit najaar worden uitgevoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie