Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Krediet verhardingswerkzaamheden 2001/2002 Hilversum

Datum nieuwsfeit: 22-08-2001
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Krediet verhardingswerkzaamheden 2001/2002

Burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad voor om ten laste van het investeringsprogramma 2001/2002 een krediet beschikbaar te stellen van in totaal

f 1.755.000,- voor het voorbereiden en uitvoeren van verhardingswerkzaamheden in de volgende wegen: Eemnesserweg (J.v.d.Heijdenstraat/ Larenseweg), Stadhouderslaan, Alexanderlaan, Waldecklaan en de Lorentzweg (J.v.d.Heijdenstraat/Van de Sande Bakhuyzenstraat).

De rioleringswerkzaamheden in deze wegen zullen dit najaar worden uitgevoerd. Direct daarna wordt het nieuwe asfalt op de rijweg aangebracht en aansluitend worden de Eemnesserweg en de Lorentzweg opnieuw ingericht. Op de overige wegen wordt de bestaande situatie hersteld en waar nodig ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie