Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voortgang ontwikkeling bedrijventerrein A1 Deventer

Datum nieuwsfeit: 22-08-2001
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Voortgang ontwikkeling bedrijventerrein A1

Bewoners en omwonenden van Epse-Noord zijn in januari 2000 in hotel Mercure Postiljon geïnformeerd over de gevolgen van de gemeentelijke herindeling tussen Deventer en Gorssel. Vervolgens heeft de gemeente op 14 maart 2000 in restaurant De Roskam een informatieavond over het bedrijvenpark A1 georganiseerd. Nadien heeft de gemeente een jaar later nog een huis-aan-huisbericht verstuurd met een stand van zaken.

Intussen is de gemeente bezig met verschillende deelstudies, waaronder een milieueffectrapportage (MER) en een archeologisch onderzoek. De gemeentelijke archeologen hebben in het gebied tal van belangrijke ontdekkingen gedaan. Regelmatig is hieraan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie