Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veilig skaten in Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 22-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Veilig skaten in Capelle

De jeugd maakt met veel plezier gebruik van de skatebanen in Capelle. Echter, het skaten is niet helemaal zonder risicos. Er staan borden bij de skatebanen die op deze risicos wijzen. De Capelse skatebanen zijn voorzien van alle benodigde veiligheidscertificaten. Deze skatebanen zijn van een type en fabrikaat dat overal in Nederland veel wordt gebruikt.

De skatebanen zijn zodanig geplaatst dat direct zonlicht zoveel mogelijk wordt vermeden. Echter, het metaal van de skatebanen, maar ook van andere speeltoestellen die deels van metaal zijn zoals glijbanen en duikelrekken, wordt op warme dagen soms gloeiend heet. Zelfs zo heet, dat er verbrandingsverschijnselen kunnen optreden na contact. Wees dus voorzichtig en laat uw kinderen, in ieder geval bij het skaten, kleding dragen die hun lichaam bedekt en beschermt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie