Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanmelding discussiebijeenkomsten 'Kijk op Parkeren' Arnhem

Datum nieuwsfeit: 22-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Meedenken over parkeren? Meld u dan snel aan voor Kijk op Parkeren!

Op 15 augustus is de aanmelding gestart voor Kijk op Parkeren: een aantal door de gemeente georganiseerde discussiebijeenkomsten over parkeren in Arnhem. De bijeenkomsten, die plaatsvinden tussen 4 september en 22 oktober moeten een belangrijke bijdrage leveren aan het parkeerbeleid dat de gemeente nog dit jaar opstelt. Voor deelname aan dit proces kan elke bewoner, bezoeker of ondernemer van Arnhem zich aanmelden. De inschrijving voor deelname loopt nog tot 28 augustus.

Inmiddels hebben verschillende belangenorganisaties en individuele belangstellenden zich opgegeven bij de gemeente. Belangstellenden die zich alsnog willen aanmelden, kunnen dat doen via internet: www.arnhem.nl/kijkopparkeren of via e-mail: (kijkopparkeren@arnhem.nl).

Achtergrondinformatie
De huidige stand van zaken, de uitgangspunten voor het nieuw te ontwikkelen beleid en de overige randvoorwaarden voor Kijk op Parkeren heeft de gemeente samengevat in een handige informatiekrant. Naast de achtergrondinformatie beschrijft de krant ook wie allemaal kunnen deelnemen aan het proces, hoe geïnteresseerden zich kunnen aanmelden en hoe de deelnemers worden geselecteerd. De informatiekrant kan worden opgehaald in het gemeentelijk informatiecentrum in het stadhuis, Koningstraat 38, of bij de dienst Stadsontwikkeling, Eusebiusbuitensingel 49. De krant is ook te downloaden via internet.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie