Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geluidhinder vliegtuigen Schiphol in gemeente Driebergen

Datum nieuwsfeit: 22-08-2001
Bron: Gemeente Driebergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Driebergen

huis60.jpg (1890 bytes) Geluidhinder vliegtuigen SchipholHet komt sinds enige tijd regelmatig voor dat aanvliegende vliegtuigen voor Schiphol laag over onze gemeente komen. Dit brengt geluidsoverlast met zich mee. Als u hinder ondervindt van deze vliegtuigen kunt u bellen met de Commissie Geluidhinder Schiphol (tel. 020-6015555). Dit klachtenbureau is dagelijks bereikbaar van 9.15 tot 20.45 uur.

Tot voorkort mochten er alleen militaire vliegtuigen in het gebied rond de vliegbasis Soesterberg komen. Door de verminderde activiteiten op de vliegbasis wordt in de weekends het luchtruim in de omgeving van de vliegbasis vrijgegeven voor burgervliegtuigen. Ook door ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie