Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wanadoo tevens sponsor en naamgever Wanadoo Publieksprijs

Datum nieuwsfeit: 22-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Wanadoo mediapartner van het internationale filmfestival Film by the Sea

Wanadoo tevens sponsor en naamgever van de Wanadoo Publieksprijs

Amsterdam, 22 augustus 2001 - Wanadoo is dit jaar voor het eerst mediapartner van het internationale filmfestival Film by the Sea. De derde editie van dit festival vindt plaats van maandag 10 tot en met zondag 16 september 2001 in Vlissingen. Wanadoo is als mediapartner verantwoordelijk voor de ontwikkeling en hosting van de website van het festival: www.filmbythesea.wanadoo.nl

Wanadoo is tevens sponsor en naamgever van de Wanadoo Publieksprijs. Bezoekers van het festival kiezen de beste film uit een selectie van producties die de Nederlandse bioscoop niet hebben gehaald. De winnende film wordt na het festival alsnog in distributie genomen. De tussenstand voor deze prijs is vanaf 11 september dagelijks via de website te volgen.

Vanaf 30 augustus 2001 is op de website www.filmbythesea.wanadoo.nl het volledige festivalprogramma te vinden. Nu al is er op www.filmbythesea.wanadoo.nl veel andere informatie over het Film by the Sea-festival te vinden, waaronder het laatste nieuws, persberichten en reserveringsmogelijkheden. Binnenkort is er op de website een groot aantal trailers van de festivalfilms te zien door middel van 'streaming video'.

Over EuroNet Internet en Wanadoo
EuroNet Internet B.V. (www.euronet.nl) is een volledige dochteronderneming van Wanadoo S.A. Wanadoo S.A. is een van de grootste Europese internetbedrijven en de internetmediadochter van France Telecom. In Nederland biedt EuroNet Internet B.V. internetdiensten aan onder twee merken: Wanadoo voor de consumentenmarkt en EuroNet Internet voor de zakelijke markt.
Wanadoo biedt een volledig pakket van internettoegang aan consumenten, waartoe inbelabonnementen, variërend van Free tot Flat-Fee (Smartpack), en breedbandinternet (ADSL en Cable) behoren. Daarnaast levert de portal www.wanadoo.nl een keur van diensten en informatie verdeeld over thematische channels. De Wanadoo-portal staat in Nederland op de negende plaats van meestbezochte websites.
EuroNet Internet verzorgt sinds 1994 producten en diensten voor de zakelijke markt, waaronder ADSL, netwerkkoppelingen en het hosten van websites. Internationaal telt Wanadoo S.A. ruim vijf miljoen actieve abonnees.

Download de afbeelding van de Film by the Sea website in PSD-formaat (1,62 MB):
www.wanadoo.nl/filmbythesea/filmbythesea.psd

Download de afbeelding van de Film by the Sea website in JPG-formaat (172 kB):
www.wanadoo.nl/filmbythesea/filmbythesea.jpg

Voor meer informatie:
EuroNet Internet B.V., Dianne Potters, Corporate PR Manager, telefoon: (020) 535 51 51, mobiel: 06-28 90 81 08, e-mail: (diannep@nl.euro.net)

Film by the Sea, Jessica Grootenboer - Totally Jes, Publiciteit Film by the Sea, telefoon: (020) 771 69 40, mobiel: 06-24 67 76 33, e-mail: (filmbythesea.pers@wanadoo.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie