Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Generaal Van Baal bezoekt Multi National Division South West

Datum nieuwsfeit: 23-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van DefensieNieuwsberichten

Van Baal bezoekt Hillier

Generaal Van Baal bezoekt Commandant Multi National Division South West

23-08-2001

Vanmiddag (donderdag) bezocht luitenant-generaal Ad van Baal, bevelhebber der Landstrijdkrachten, de commandant van de Multi-National Division South West, de Canadese generaal-majoor Rick J. Hillier. Eerder deze week bracht generaal Van Baal een bezoek aan Commandant SFOR, de Amerikaanse luitenant-generaal Micheal L. Dodson en de Nederlandse eenheden die zich in het kader van de Stabilisation Force (SFOR) in Bosnië-Hercegovina en Kroatië bevinden.

Grootste speerpunt van zijn bezoek was de zorg voor het personeel. De bevelhebber heeft de militairen op het hart gedrukt de laatste maanden voor de afloop van de missie, veilig door te komen. Voorts liet Van Baal weten trots te zijn op het werk dat de militairen hier verrichten en blij te zijn dat er zoveel zijn die al hebben aangegeven mee te willen met een volgende uitzending. (Foto´s: SFOR) Van Baal bezoekt Dodson Van Baal bezoekt SFOR

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie