Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vervangen verkeerslichten rondweg in gemeente Sneek

Datum nieuwsfeit: 23-08-2001
Bron: Gemeente Sneek
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Sneek


Vervangen verkeerslichten rondweg

VERVANGEN VERKEERSLICHTEN STADSRONDWEG

Vrijdagavond wordt in Sneek de verkeersregelinstallatie vervangen op het kruispunt van de Stadsrondweg-Zuid en de afslag Joure/ Heerenveen. De werkzaamheden beginnen 's avonds om 19.00 uur en zullen naar verwachting in de loop van zaterdagmorgens worden afgerond. Terwijl de werkzaamheden plaatsvinden werken de verkeerslichten niet. Automobilisten en andere weggebruikers moeten dus goed opletten. Onder meer met een lichtkrant worden weggebruikers attent gemaakt op de tijdelijk veranderde situatie.

Rijkswaterstaat voert als wegbeheerder de afzettingswerkzaamheden uit. In overleg met de gemeente, die de verkeersregelinstallaties in beheer en onderhoud ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie