Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: noord

Datum nieuwsfeit: 23-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: noord 23-08-2001
Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211 216

Gewond
BANT Een 17-jarig meisje uit Bant liep schrammen en een verwonding aan haar been op, toen zij woensdagmiddag van haar bromfiets viel op het fietspad van de Lemsterweg. Een 44-jarige bestuurder (uit Emmeloord) van een landbouwvoertuig wilde de Lemsterweg vanaf een erf oprijden. Hij zag plots de bromfietser en remde. Een botsing kon voorkomen worden, maar vermoedelijk viel ze door het harde remmen. Ze is voor controle per GGD-ambulance naar het ziekenhuis (onbekend welke) overgebracht.

Weigeren alcoholcontrole
EMMELOORD Surveillerende agenten hielden donderdagnacht op de Urkerweg een 32-jarige Urker aan voor het rijden onder invloed. De man weigerde mee te werken aan een blaastest. Verder verklaarde hij dat hij geen rijbewijs heeft. De verdachte is voor nader verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daar weigerde hij weer mee te doen aan de ademanalyse. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie