Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Rivierenland

Datum nieuwsfeit: 23-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag, 23 augustus 2001
Man aangehouden wegens openbare schennis
ELST - Gisteravond is in Elst een 46-jarige inwoner uit die plaats aangehouden wegens openbare schennis. Hij pleegde het feit tegenover twee 14-jarige meisjes, die aangifte hebben gedaan. De man is ingesloten en een nader onderzoek wordt ingesteld. Drie personen aangehouden wegens verdenking van winkeldiefstal ZEVENAAR - Dinsdag 21 augustus rond 22.20 uur werden in Zevenaar drie personen aangehouden wegens verdenking van winkeldiefstal. Het gaat om een 25-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Zevenaar en een 22-jarige man uit Markelo.

De drie werden tijdens een controle van een bromfiets aangetroffen bij een tankstation in Zevenaar. Zij hadden een aantal artikelen, waaronder een aanstekerhouder en een zaklamp bij zich, waarvan bij de politie het vermoeden rees dat deze niet aan hen toebehoorden. Nader onderzoek wees uit dat deze zaken inderdaad afkomstig waren van een ander tankstation in Zevenaar. De verdachten werden vervolgens op de Didamseweg aangetroffen waar ze werden aangehouden. Na verhoor werden zij met een dagvaarding naar huis gestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie