Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Automatische omschakeling naar Euro voor MS Word en Excel

Datum nieuwsfeit: 23-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

EuroPrice 4.0 - Automatische omschakeling naar de Euro voor MS Word en Excel

Wenen, 23 augustus 2001 - - EuroPrice van Trilox Software is een Windows-tool die de omschakeling naar de Euro vereenvoudigd voor gebruikers van Word en Excel. In Nederland wordt EuroPrice al gebruikt door onder andere de ministeries van Verkeer en Waterstaat en VWS, enkele gemeenten, de Hollandse Beton Groep en Univé Verzekeringen.

Het grote voordeel van de EuroPrice software is de intuïtieve bediening. Het converteren van bedragen in een Word-document is even eenvoudig als bijvoorbeeld het zoeken en vervangen van woorden of tekens. In Excel kunnen zowel eenvoudige prijslijsten als complexe tabellen met formules met slechts enkele muiskliks aangepast worden aan de nieuwe Europese munt.

Daarnaast biedt versie 4.0 van EuroPrice de nieuwe mogelijkheid om ingevoerde bedragen te controleren en worden reeds tijdens het intypen de bedragen in Euro's vermeld naast die van de eigen valuta. Als u "Æ' 50,-" intypt voegt EuroPrice daar automatisch "E 22,69" aan toe. Extra functies, zoals de geïntegreerde waarde-omzetter en de mogelijkheid om tussentijds te converteren, maken van EuroPrice een allround product voor het omzetten van waarden in gegevens.

EuroPrice voldoet standaard aan de officiële voorschriften voor afronding en nauwkeurigheid. De instellingen voor het zoeken, omrekenen, afronden en vervangen van bedragen zijn echter naar wens te configureren.

Systeemvereisten
Windows 95 / 98 / NT 4.0 of 2000;
(optioneel MS Word 95, 97, 2000 of XP; optioneel MS Excel 95, 97, 2000 of XP)

EuroPrice is verkrijgbaar in het Engels, Duits en Frans. Vanaf de website www.trilox.com/europrice-en.html kan een volledig functionerende versie worden gedownload die drie weken te gebruiken is.
Een enkelvoudige licentie voor EuroPrice kost 40,- Euro bij online levering en 50,- Euro bij de levering op CD-ROM (bedragen excl. BTW). Voordelige netwerk- en bedrijfslicenties zijn beschikbaar.

Trilox Software, Porzellangasse 7a/8, A-1090 Wenen, Oostenrijk. Email: (werner.noska@trilox.com), website: www.trilox.com. Tel.: +43 (1) 319 63 13 of fax: +43 (1) 319 63 14.

Trilox Software
De Weense onderneming Trilox Software is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor Windows-toepassingen. Door bij de ontwikkeling van nieuwe software de gebruiksvriendelijkheid als leidraad te gebruiken heeft Trilox binnen Europa een constant groeiende vraag naar haar producten weten te realiseren.

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Jakob Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 3034,
fax: 055 - 360 2661, email: (prinflux@cs.com), website: www-influx-pr.com. Na overleg met Trilox Software is het ook mogelijk een proefversie op redactionele CD-ROMs op te nemen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie