Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Multiscope breidt bereiksmetingsysteem uit

Datum nieuwsfeit: 23-08-2001
Bron: Multiscope
Zoek soortgelijke berichten
MultiscopePersberichten
Internet Market Map

's-Hertogenbosch - 23-08-2001. Online onderzoeksbureau Multiscope heeft haar bereiksmetingsysteem Visiscan uitgebreid met nieuwe analysemogelijkheden. Naast het bereik van Nederlandse websites worden vanaf heden ook de gemiddelde bezoekduur en maandelijkse bezoekfrequentie gerapporteerd. Door combinatie van bereik, bezoekduur en bezoekfrequentie kan bovendien berekend worden hoeveel tijd per maand Nederlandse internetgebruikers doorbrengen op de verschillende sites.

De nieuwe analysemogelijkheden geven meer inzicht in de bezoeker/site binding en daarmee de 'kracht' van een internetmerk. Ook worden verschillen en onderscheidende waarden tussen sites duidelijker naar voren gebracht.

In onderstaande grafiek wordt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie