Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brandende hooibalen sluiten oprit A59 af

Datum nieuwsfeit: 23-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 23-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

WINKELDIEVEN BETRAPT

In een warenhuis aan de Pensmarkt is vanmiddag een 19-jarige Bossche betrapt op het stelen van kleding met een waarde van f 22,-. De vrouw kreeg een winkelontzegging voor 1 jaar en een transactie aangeboden. In een supermarkt aan de Rompertpassage is van-ochtend een 31-jarige Ossenaar betrapt op het stelen van f 250,- aan
huidverzorgings-producten. Ook hij is overgedragen aan de politie.

DRUGS

De politie heeft vanochtend onder brug aan de Van de Does de Willeboissingel twee man-nen betrapt op het gebruiken van harddrugs. Een 41-jarige Arnhemmer zat heroine te spuiten, een 32-jarige Bosschenaar had cocaine en een pijp voorhanden. Beiden is een proces-verbaal aangezegd.

HOOI IN BRAND

Gisterenavond moest de oprit van de A59 tussen Den Bosch en Vlijmen enige tijd afge-sloten worden vanwege brandende hooibalen in de berm van de oprit bij de Haverlij. In Herpt is vannacht twee keer brand geweest in opgeslagen hooi. De eerste keer was dat aan de Groenstraat, even later was er ook een hooibrand aan de Bernsestraat. De brand-weer bluste het vuur, de oorzaak is niet bekend.

ONGEVAL LETSEL

Op de A59 tussen Drunen en Waalwijk is vanochtend een 20-jarige Rosmalenaar gewond geraakt toen hij met zijn auto de vangrail raakte en in de sloot terechtkwam. De man is met licht letsel naar het ziekenhuis in Tilburg overgebracht.

SKATERS GEWOND

Woensdagavond zijn op het fietspad bij de Homeruslaan twee skaters gewond geraakt toen zij werden aangereden op een brommer. Het duo, een 38-jarige Bossche en een 28-jarige plaatsgenote, zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De 16-jarige bromfietser uit Sint Michielsgestel en zijn passagier bleven ongedeerd.

DIEFSTAL AUTO

Vannacht is aan de Van der Weeghenssingel een grote, opvallende klassieke auto uit de parkeerkelder van een flatgebouw gestolen. De dief reed daarbij dwars door het hek. Het gaat om een witte Cadillac Fleetwood uit 1960 met het kenteken DL-45-71. De auto heeft een waarde van f 30.000,-.

MEISJE AANGERAND

Woensdagnamiddag is een 16-jarige Rosmalense door een onbekende jongen aangerand. Het meisje fietste over het Westerpad toen de jongen naast haar kwam fietsen en oneer-bare voorstellen deed, nadat hij zijn broek omlaag had gedaan. Ook pakte hij haar vast. Nadat het meisje riep dat ie weg moest gaan, verdween hij. Op het politiebureau deed het slachtoffer vervolgens aangifte.

VROUW IN ELKAAR GESLAGEN

Een 34-jaige vrouw is vannacht aan de Buurschappenlaan door haar 33-jarige vriend in elkaar geslagen. Hij is aangehouden en ingesloten.

BELEDIGING

Woensdagavond heeft de politie een 18-jarige Bosschenaar aangehouden nadat hij twee surveillerende agenten in de Karrenstraat had beledigd. De jongen werd in de Snellestraat door de agenten aangesproken op zijn gedrag, aangehouden en overgebracht naar het bureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie