Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

182 bekeuringen bij snelheidscontroles project Samen Minder

Datum nieuwsfeit: 23-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 23-08-2001
Mediaberichten 23 augustus (laatste berichten)

Regio 182 bekeuringen Samen Minder

LIMBURG-NOORD Bij snelheidscontroles in het kader van het project Samen Minder heeft de politie 182 automobilisten bekeurd.

HEEL Bij een snelheidscontrole op de Napoleonsweg heeft de politie woensdagmorgen 14 bekeuringen opgemaakt onder de 884 passanten. De toegestane snelheid is 80 km/uur. De hoogst gemeten snelheid is niet bekend.

STEYL Bij een snelheidscontrole op de Maasstraat in Steyl heeft de politie donderdagmorgen 140 automobilisten bekeurd.Van de 1650 passanten was de hoogst gemeten snelheid 83 km/uur, waar 50 km/uur is toegestaan.

OSPEL Bij een snelheidscontrole op de Meijelsedijk in Ospel heeft de politie donderdagmorgen 28 bekeuringen opgemaakt onder de 625 passanten. De toegestane snelheid is 80 km/uur. De hoogst gemeten snelheid is niet bekend.

WEERT Verkeerscontrole

WEERT Bij een verkeerscontrole op de Floralaan in Weert heeft de politie woensdagmiddag 18 automobilisten bekeurd. 13 automobilisten zijn bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, 4 automobilisten voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs en van één auto was de APK-keuring vervallen.

ROERMOND Snelheidscontrole

ROERMOND Bij een snelheidscontrole op de Bredeweg in Roermond heeft de politie donderdagmorgen 9 bekeuringen opgemaakt onder de 196 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km/uur, waar 50 km/uur is toegestaan.

HORST Snelheidscontroles

Bij snelheidscontroles in Horst en Sevenum heeft de politie 100 bekeuringen opgemaakt.

Op de Venloseweg heeft de politie woensdagmorgen 43 bekeuringen opgemaakt onder de 275 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 71 km/uur, waar 50 km/uur is toegestaan.

Op de Steeg in Sevenum heeft de politie woensdagmorgen 22 bekeuringen opgemaakt onder de 174 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 km/uur, waar 50 km/uur is toegestaan.

Op de Midden Peelweg in Sevenum heeft de politie donderdagmorgen 35 bekeuringen opgemaakt onder de 234 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 111 km/uur, waar 80 km/uur is toegestaan.

VENLO Snelheidscontrole

VENLO Bij een snelheidscontrole op de Herungerberg heeft de politie donderdag 154 bekeuringen opgemaakt onder de 486 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur, waar 50 km/uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie