Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Breda en Provincie tekenen voor groen en grijs

Datum nieuwsfeit: 23-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

23-08-2001

Gemeente Breda en Provincie tekenen voor groen en grijs De wethouders Van Beusekom en Heerkens van de gemeente Breda en gedeputeerde Van Nistelrooij van de provincie Noord-Brabant tekenen donderdag 23 augustus om 16.30 uur het plan van aanpak voor het project Ontgroening en vergrijzing. Met de ondertekening van de samenwerkingsafspraken tussen de gemeente Breda en de provincie Noord-Brabant, wordt het officiële startschot gegeven voor het project.

Het project Ontgroening en vergrijzing brengt de demografische ontwikkelingen en de mogelijke gevolgen daarvan voor Breda onder de aandacht. De term Ontgroening en vergrijzing wil zeggen dat het aandeel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie