Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overstaptraining voor zeilers

Datum nieuwsfeit: 24-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 2-8-2001

Overstaptraining in het weekend van 25 en 26 AugustusOverstaptraining in het weekend van 25 en 26 Augustus

In het weekend van 24,25 en 26 augustus zal door de Nederlandse Europe Klasse Organisatie op de Braassem een overstaptraining wordt
georganiseerd voor alle zeilers die uit de Optimist of andere boten zoals de Splash en Laser Radiaal overstappen naar de Europe of dit jaar al zijn overgestapt.
Tijdens dit weekend zullen een aantal van onze trainers aanwezig, waaronder Rob Sepers, die leiding geeft aan het Europe Trainings Team. Dit is een team van getalenteerde zeilers, die het hele jaar door traint op het zeilwedstrijdcentrum.
Daarnaast zullen er ook een aantal ervaren Europezeilers aanwezig zijn om de nodige tips en aanwijzingen te geven en de overstappers waar nodig een handje te helpen. Bijvoorbeeld met het in elkaar zetten van de boot.

Wil je jezelf de Europe snel eigen maken kom dan naar deze
overstaptraining. Heb je echter nog geen boot of overweeg je over te stappen in de Europe en wil je een keertje proefzeilen. Neem dan even contact op met een van de onderstaande personen. Er valt altijd wel iets te regelen.

Verdere Informatie kan verkregen worden bij de commissaris training: Theo van Catz: tel 0182-394585 email: (theovancatz@planet.nl)
of een van de andere bestuursleden. Hun adressen zijn te vinden op de internetsite van de Nederlandse Europe Klasse Organisatie
www.europe.knwv.nl

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie