Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Publicatie halfjaarcijfers Geveke op 24 augustus

Datum nieuwsfeit: 24-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Geveke N.V.
Zoek soortgelijke berichten
Geveke N.V.

Publicatie halfjaarcijfers Geveke op 24 augustus

NAARDEN - Dienstverlenende handelsorganisatie Geveke nv zal, in tegenstelling tot hetgeen vermeld staat in het jaarverslag, haar halfjaarcijfers niet op 23 augustus nábeurs publiceren, maar op 24 augustus vóórbeurs.

Aansluitend op de publicatie van de halfjaarcijfers zal door de Geveke directie om 08.00 uur tijdens een ontbijtsessie een presentatie aan analisten worden gegeven. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in het Hilton Hotel te Amsterdam.

De Directie

Naarden, 18 juli 2001

Voor nadere informatie:
ing C. Knol
CEO
tel 0031 (0)35 6997 301

M.T.A. Beckers
Directeur
tel 0031 (0)35 6997 317

Geveke nv
Gooimeer 6-35
1411 DD Naarden
www.geveke.com

Geveke nv is een dienstverlenende handelsorganisatie. De onderneming legt zich daarbij - veelal op basis van exclusieve vertegenwoordiging
- toe op de inkoop, marketing, distributie, onderhoud en verhuur van een breed pakket van diesel- en gasmotoren, machines, elektronische componenten en technische verbruiksgoederen ten behoeve van de industrie, bouw en overheid.

Geveke realiseert een omzet van ca EUR 1.100 mln per jaar met ca 3.200 medewerkers. De werkmaatschappijen van Geveke zijn actief in Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, IJsland, Polen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Moskou.

De aandelen van Geveke zijn genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Amsterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie