Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meisje zwaar gewond na aanrijding met trein in Helmond

Datum nieuwsfeit: 24-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 24-08-2001
2e persbericht 24 augustus 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen donderdagavond 20.30 en vrijdagmorgen 2.00 uur is vanaf de Raiffeisenstraat een grijze personenauto, Renault Laguna 2.0 Aut, kenteken JT-SF-33, gestolen.

Helmond: Meisje zwaar gewond na aanrijding met trein Een 13-jarig Helmonds meisje is vrijdag even voor 13.30 uur ernstig gewond geraakt toen zij met haar fiets tegen de zijkant van een passerende trein reed. Het meisje reed over de Cortenbachstraat in de richting van de Houtse Parallelweg. Zij reed aan de linkerkant van de weg. De spoorbomen waren naar beneden voor de trein van Helmond naar Eindhoven. Mogelijk doordat zij tijdens het fietsen met een gsm zat te bellen, heeft zij de trein en de spoorbomen niet opgemerkt. Zij fietste tegen de zijkant van de trein. Zij is ernstig gewond naar het Elkerliek ziekenhuis gebracht. Meteen na het ongeval bekommerden een Helmondse vrouw en haar dochter zich over het slachtoffer. Zij ondersteunden haar totdat de ambulance ter plaatse was. Toen moeder en dochter weer naar hun fiets wilden gaan bleek de fiets van de dochter tijdens hun hulpverlening gestolen te zijn. Later op de middag meldde de gemeente Helmond dat zij een nieuwe fiets aan het meisje geven.

Gemert: Verdachten openlijke geweldpleging aangehouden Donderdagmorgen zijn twee mannen, 17 en 21 jaar oud, uit Helmond in hun woning aan-gehouden. Zij worden verdacht zaterdagmorgen jl. tussen 3.15 uur en 3.30 uur, op de Beek-sedijk een 19-jarige man uit Beek en Donk en op de Gemertseweg een 16-jarige jongen uit Beek en Donk te hebben mishandeld zonder dat daartoe aanleiding was gegeven. De twee verdachten en de op dinsdag jl. aangehouden Helmondse verdachten van 19 en 21 jaar zijn vrijdag na voorgeleiding aan de rechter commissaris in bewaring gesteld.

Deurne: Geld uit kluis gehaald tijdens openingstijd Donderdagmiddag is ruim fl. 20.000,= uit de kluis van een Deurnese supermarkt gehaald. Dat gebeurde tijdens openingstijd. Tussen 15.30 en 16.30 uur kwam er een groep van 7 personen de winkel binnen. Zij deden moeilijk met afrekenen en een man had een grote doek bij zich. Hiermee schermde hij het kantoor af. Later op de middag miste men in de winkel de kluissleutel. Vrijdagmorgen heeft een brandkastenfirma de kluis geopend, waarna de diefstal werd ontdekt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie