Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 24-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 24-08-2001
Mediaberichten 24 augustus (laatste berichten)

Weert supersnelle bromfiets

WEERT Vrijdagmiddag heeft de politie een bromfiets in beslag genomen waarvan de bestuurder met 90 km/u over de Maaseikerweg reed. Politieagenten zagen de bromfiets niet alleen over de rijbaan rijden in plaats van over het fietspad, maar daarbij ook nog een akelig hoge snelheid halen. Bij een korte achtervolging bleek de topsnelheid op 90 km/u uit te komen. Een test op de rollenbank leverde 1,7 kilowatt vermogen op. De twee bekeuringen die de 18-jarige bromfietser uit Weert kreeg zijn samen fl. 320,00. Verder zijn een aantal onderdelen van de bromfiets in beslag genomen.

Swalmen 780 keer te hard

SWALMEN De flitspaal aan de Rijksweg Noord heeft tussen 17 en 23 augustus 780 automobilisten gefotografeerd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. In dezelfde tijd kwamen er 72.000 voertuigen het meetpunt voorbij. De hoogste snelheid is pas na uitlezing van alle fotos bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie