Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw systeem industriële klimaatbeheersing GTI succesvol

Datum nieuwsfeit: 24-08-2001
Bron: GTI NV
Zoek soortgelijke berichten
GTI NV

Nieuw systeem voor industriële klimaatbeheersing GTI succesvol

Bunnik, 24 augustus 2001

GTI Koudetechniek heeft een nieuw systeem voor klimaatbeheersing gepatenteerd. Het betreft de Hygienic Air Processing Unit (HAPU). Belangrijkste kenmerken daarvan zijn eenvoud, precisie, veelzijdigheid en hygiëne voor productieomgevingen met complexe klimaateisen. Het systeem is inmiddels met succes operationeel in de rijpingskamers van kaasproducent Leerdammer Company en bij de zoetwarenfabrikant Peco Suikerwerken b.v. (dochterbedrijf van de Koninklijke Van Melle N.V.).

In de productieruimtes van de voedingsmiddelenindustrie is vaak behoefte aan zeer specifieke, vochtige of juist zeer droge klimaatomstandigheden. Traditionele luchtbehandelingsapparatuur volstaat daarvoor, maar slechts korte ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie