Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feesten op het water in Leiden

Datum nieuwsfeit: 24-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Feesten op het water

MILIEU EN BEHEER - Volgende week vrijdag is het weer feest bij Annie's Verjaardag, want Annie is jarig! Ze viert het op een aantal dekschuiten met podium in de Rijn, tussen de Visbrug en de Waaghoofdbrug. Er is geen doorvaart van de Visbrug mogelijk van vrijdag 24 augustus 12.00 uur tot zaterdagochtend 25 augustus 10.00 uur. De scheepvaart moet vrijdagavond rekening houden met extra drukte op het water.

Rapenburgfestival
Op zaterdag 25 augustus vindt op het Rapenburg ter hoogte van de Kaiserstraat het Rapenburgfestival plaats. Hiervoor worden twee pontons met podium en terras afgemeerd aan het Rapenburg. De doorvaart is niet gestremd, maar de scheepvaart moet ook hier zowel 's middags als 's avonds rekening houden met grote drukte op het water. Voor meer informatie kunt u bellen met het bureau Havenbeheer van de gemeente (071-5167588 of 06-54324059).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie