Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regedoc introductie slaat aan in het bedrijfsleven

Datum nieuwsfeit: 24-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Regedoc introductie slaat aan in het bedrijfsleven in Nederland

Diemen - 24 augustus 2001 - Er blijkt veel animo voor de Regedoc oplossing van Wellance in het bedrijfsleven in Nederland.

Recent heeft Wellance, leverancier van oplossingen voor veilige digitale informatie uitwisseling via IP netwerken, een grootscheepse marketing campagne ondernomen richting de top van het financiële bedrijfsleven om haar on-line security dienst Regedoc te presenteren. De introductie is zo goed aangeslagen, dat Wellance heeft besloten een speciaal programma te starten met de betrokken geïnteresseerde bedrijven. Het betreft de onlangs geïntroduceerde versie van Regedoc 3.0, dat Microsoft-Outlook geïntegreerd is.

Dit programma houdt in dat de geselecteerde bedrijven met maximaal 100 gebruikers Regedoc een jaar lang ongelimiteerd kunnen gebruiken. Het is voor alle betrokken partijen mogelijk hun eigen naam, logo en lay-out aan de dienst toe te voegen, zodat bij elke verzending direct zichtbaar is wie de afzender is.

"Met dit introductie programma kan de potentiële klant kennis maken met Regedoc terwijl wij in de gelegenheid zijn om meerdere organisaties tegelijk te installeren", aldus Geert Kampschöer, CEO van Wellance. "We noemen het een 'Fast Track Programme' omdat het de klant de gelegenheid geeft in een kort tijdsbestek op een gedegen manier kennis te laten maken met Regedoc. Zo kunnen mensen daadwerkelijk ondervinden hoe het product toegevoegde waarde biedt aan hun organisatie" vervolgt Kampschöer.

Er is grote behoefte aan degelijke security oplossingen in de markt als het gaat om verzending van confidentiële documenten via het Internet. Dagelijks zijn er voldoende praktijkvoorbeelden te noemen over hoe bedrijfsgeheime informatie in verkeerde handen terecht kan komen.

Kenmerken van Regedoc zijn:

· Outsourced PKI

· In real-time volgen en bewaken van informatieoverdracht
· Private key digitale handtekeningen bij versturen en ontvangen
· Tijdstempelen

· Content-integriteit tijdens uitwisseling

· Bewijs van ontvangst

· Rapportage en specifieke kostenallocatie

· Individuele eindgebruiker ondersteuning

Vergeleken met traditionele manieren om documenten op betrouwbare en controleerbare wijze te bezorgen, bijvoorbeeld koeriersdiensten, is Regedoc een ongekend kostenbesparende oplossing.

Over Wellance
Wellance is een internationaal bedrijf dat in 1995 werd opgericht. Het is gevestigd in Nederland en beschikt over het BS 7799 en ISO9001 certificaat. Als gevolg van aanzienlijke investeringen van 3i en p3 technology partners BV kwam het globale expansieprogramma van het bedrijf in mei 2000 in een stroomversnelling, toen het een Europees marketinghoofdkantoor in Groot-Brittannië oprichtte. De standaards en processen die zijn ontwikkeld door Wellance hebben geleid tot een grondige kennis van de dynamiek van de op e-business en e-community gebaseerde transacties en communicatie. Bovendien zijn de standaards en de processen uitgeroepen tot 'industry best practice' door PricewaterhouseCoopers. www.wellance.com.

Voor meer informatie:

Wellance
Rachel Dealey, Marketing Communications Manager
Tel: +44 1628 772913
E-mail: (rachel.dealey@wellance.com)

A: Work in Progress
Douwe-Jan Post
Tel: +31 (0) 20 363 11 52
E-mail: (djpost@workinprogress.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie