Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politie Rivierenland (Over Betuwe)

Datum nieuwsfeit: 24-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie RivierenlandVrijdag, 24 augustus 2001


* Dagoverzicht

Controle autogordels
ELST - Donderdag 23 augustus is door de politie op de Aamsestraat in Elst een controle op autogordels gehouden gedurende een half uur. Negen personen werden bekeurd voor het niet dragen van de gordel.
Bekeurd wegens rijden zonder rijbewijs

ELST - Gistermiddag werd in Elst een 15-jarige inwoonster van Valburg bekeurd wegens het rijden zonder rijbewijs in een auto. Op de Lange Dreef werd zij door de politie staande gehouden. Ze had de auto van moeder, die op vakantie is, meegenomen. Rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed

ZEVENAAR - Gistermiddag rond 16.30 uur werd op de Molenstraat in Zevenaar een 42-jarige inwoner van Duiven staande gehouden wegens verdenking van rijden onder invloed. De man reed met zijn 7-jarige dochtertje in de auto en viel op omdat hij steeds in de berm terecht kwam. Na een alcoholtest bleek dat de man 1295 u/gl in bloed had. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
Meisje aangehouden wegens mishandeling

ZEVENAAR - Donderdag 23 augustus rond 15.45 uur werd bij het zwembad in Zevenaar een 19-jarig meisje uit deze plaats aangehouden wegens mishandeling van een 19-jarige plaatsgenoot. De twee hadden bij het zwembad ruzie gekregen waarna een gevecht ontstond. Daarbij raakte het slachtoffer gewond aan haar gezicht. De verdachte werd overgebracht naar het bureau en verhoord. Zij krijgt vandaag een dagvaarding.
20 Personen bekeurd bij verkeerscontroles in unit Duiven

DUIVEN / LATHUM / WESTERVOORT - Op 23 augustus werden tussen 08.30 uur en 11.45 uur met de lasergun snelheidscontroles gehouden. De controles vonden plaats achtereenvolgens in Duiven op de Visserlaan en de Rijksweg, in Lathum op de Rivierweg en in Westervoort op de Klapstraat. In totaal werden 100 voertuigen gecontroleerd. Tien keer werd proces-verbaal opgemaakt wegens het overtreding van de maximaal toegestane snelheid. De hoogst gemeten snelheid binnen de bebouwde kom bedroeg 72 kilometer per uur. Tevens werd tien keer proces-verbaal opgemaakt wegens het niet dragen van de autogordel.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie