Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online creditcardsysteem voor recreatie- en reisorganisaties

Datum nieuwsfeit: 24-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

On-line creditcardsysteem voor recreatie- en reisorganisaties

Global Card Services baseert webapplicaties voor de verificatie en het beheer van creditcardtransacties op Sybase Adaptive Server IQ Multiplex.

Maarssen, augustus 2001 - Global Card Services heeft een aantal webapplicaties geïmplementeerd waarmee recreatie- en reisorganisaties creditcardgegevens snel kunnen verifiëren en de informatie over verrichte transacties kunnen beheren. De applicaties zijn gebaseerd op Sybase Adaptive Server IQ Multiplex, een databaseplatform met faciliteiten voor business intelligence en datawarehousing voor duizenden simultane gebruikers op internet.

Global Card Services (GCS) faciliteert 'gateways' voor het betalingsverkeer met creditcards. Gebruikers daarvan zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie