Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Achtervolging en aanhouding winkeldief in Soest

Datum nieuwsfeit: 25-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-08-2001

Politieberichten district Eemland noord, 11.15 uur
Achtervolging en aanhouding winkeldief

SOEST Medewerkers van een winkel aan het Weteringpad hebben vrijdagmiddag rond kwart over twee een 35-jarige winkeldief uit Soest aangehouden.

Even daarvoor had de Soestenaar in de winkel goederen meegenomen en ging er op een fiets vandoor. Twee winkelmedewerkers zetten in een auto de achtervolging in. Op de Koningsweg kwam de Soestenaar ten val en kon door het winkelpersoneel worden aangehouden en later worden overgedragen aan de gewaarschuwde politie.

Bij zijn fouillering bleek de man ook gestolen goederen afkomstig uit een andere winkel bij zich te hebben. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt. Alle goederen zijn terug naar de winkels gebracht.

Snelheidscontroles

EEMNES Op De Wakkerendijk heeft de politie vrijdagavond gedurende anderhalf uur gecontroleerd op snelheid met behulp van de lasergun. Van de vijftig passerende autos reed er niet een te hard. BAARN Op de Amsterdamsestraatweg is vrijdagmiddag tussen drie uur en half vijf gecontroleerd op snelheid.

Van de 300 gecontroleerde voertuigen reden er twee te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 108 km per uur terwijl 80 km per uur maximaal is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie