Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Neppolitieauto zaait verwarring in Ee

Datum nieuwsfeit: 25-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 25-08-2001
Politieberichten van 24/8 (13.00 uur) t/m 25/8 (13.00 uur)

Witmarsum: dodelijke aanrijding
De man, die afgelopen vrijdag bij een eenzijdig verkeersongeval op de Arumerweg om het leven kwam, was genaamd: Wiebe Wiersma, oud 68 jaar uit Tzum. Zie ook de politieberichten van 24/8 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Boornzwaag: vernielingen
Van donderdag op vrijdag werden in een toiletgebouw bij de jachthaven `De Woudfennen` aan de Wielenlaan vernielingen aangericht. Een muntautomaat voor de douches werd van de wand gerukt en het daarin aanwezige geld, een paar tientjes, werd weggenomen. Verder werd er een douchewand vernield en werden twee spiegels boven een wastafel meegenomen. Ook werden een elektrische handdroger en een wandautomaat voor toiletpapier vernield. De eigenaar, een 41-jarige inwoner van Boornzwaag, heeft aangifte gedaan.

Buitenpost: aanrijding met gewonde
Vrijdag omstreeks 12.40 uur vond op de Lutkepost een aanrijding plaats tussen twee personenauto`s. Een 39-jarige inwoner van Gerkesklooster stond met zijn auto stil voor de rotonde. Een 23-jarige inwoner van Doesburg kwam aanrijden en zag niet dat de auto voor hem stilstond. Hij botste tegen de achterzijde van de stilstaande auto. De man uit Gerkesklooster en een bij hem inzittend 8-jarig jongentje uit Zwaagwesteinde raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Dokkum.

Leeuwarden: snelheid
Vrijdag omstreeks 13.20 uur werd op de Anne Vondelingweg een bestuurder van een motor bekeurd ter zake het overschrijden van de maximumsnelheid. De bestuurder reed met een snelheid van 140 kilometer per uur, terwijl aldaar 80 was toegestaan. De man kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Haskerhorne: aanrijding met drank
Vrijdag omstreeks 14.10 uur vond op de Haulsterweg een aanrijding plaats. Een bestuurder van een personenauto, een 50-jarige inwoner van Ouwster Nijega, moest uitwijken voor een `brede` tegenligger en kwam in de berm van de weg tot stilstand. Op dat moment werd zijn auto vanachter aangereden door een personenauto, die bestuurd werd door een 51-jarige inwoonster van Joure. Deze bestuurster liep een bloedneus op. Zij bleek gedronken te hebben. De vrouw werd overgebracht naar het bureau en van haar werd een bloedproef genomen. Zij kreeg een rijverbod voor 18 uren en haar rijbewijs werd ingevorderd. De uitslag van de bloedproef is nog niet bekend.

Ee: neppolitieauto
Vrijdag omstreeks 11.45 uur kwamen verschillende meldingen binnen dat in Ee een opvallende politieauto reed en dat er werd omgeroepen dat de bewoners binnen moesten blijven en hun ramen en deuren gesloten moesten houden. Via de tv zou men meer informatie krijgen over het hoe en waarom. De bewoners hadden door dat het hier ging op een neppolitieauto, daar het één en ander niet klopte. De auto had geen kentekenplaten, betrof een oude witte Volvo met daarop het woord `Politie` geschilderd. Op het dak zat een blauw zwaailicht. De bestuurder en inzittende van de `politiewagen` niet meer aangetroffen. De politie had graag een praatje met de `politiemensen` gemaakt.

Bolsward: aanrijding met gewonde
Vrijdag omstreeks 13.25 uur reed een bestuurder van een personenauto, met daarachter gekoppeld een caravan over de Rijksweg A7 onder Bolsward. De bestuurder, een 58-jarige inwoner van `t Harde, verloor door nog onbekende oorzaak plotseling het linkerwiel van zijn caravan. Dit wiel stuiterde over de vangrail en raakte een personenauto, die uit tegenovergestelde richting naderde. De bestuurster van deze wagen, een 43-jarige inwoonster van Wons, raakte licht gewond. Een dochtertje van de vrouw (leeftijd niet bekend) en haar vriendinnetje (leeftijd niet bekend) raakten gewond (verwondingen in het gelaat). Alle drie gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek.

Leeuwarden: dealer aangehouden
Vrijdag omstreeks 15.45 uur werd op de Ossekop een 30-jarige inwoner van Heerenveen aangehouden ter zake dealen. De verdachte bleek in het bezit te zijn van 1.4 gram heroïne De drugs werden in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het bureau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor werd hij weer in vrijheid gesteld.

Leeuwarden: alcohol op straat
Vrijdag omstreeks 14.00 uur kregen de Amelandsdwinger twee mannen, 58 en 48 jaar, beiden uit Leeuwarden een bekeuring ter zake het drinken en bij zich hebben van alcoholhoudend drank op straat. Nadat de mannen hiervoor een bekeuring hadden gekregen, werden zij korte tijd later weer met alcohol op straat aangetroffen. Ook nu kregen beiden weer een bekeuring.

Franeker: fietsster gevallen
Vrijdag omstreeks 17.40 uur vond op de Sjaardemastraat een eenzijdig ongeval plaats. Een fietsster, een 72-jarige inwoonster van Franeker, wilde wegfietsen en had vergeten dat de stander van haar fiets nog uitstond. Zij kwam hierdoor ten val. Zij werd met heupklachten overgebracht naar het MCL-Zuid.

Franeker: aanrijding licht gewonde
Vrijdag omstreeks 17.00 uur reed de bestuurster van een fiets, een 76-jarige inwoonster van Franeker, over de Tzummerweg in de richting van de kruising met de Franekerweg. Zij verleende op deze kruising geen voorrang aan de bestuurder van een tractor, een 66-jarige inwoner van Franeker, die over de Franekerweg deze kruising naderde. De fietsster viel en raakte met haar hoofd het wegdek. De vrouw werd overgebracht naar het MCL-Zuid en kon na behandeling weer naar huis.

Sneek: schennispleger aangehouden
Vrijdag omstreeks 19.30 uur werd door een man schennis gepleegd op een veldje aan de Furmerusstraat ten overstaan van twee meisjes, 11 en 7 jaar, beiden uit Sneek. De man, een 52-jarige inwoner van Sneek, had de riem van zijn broek gedaan en daarna de rits van zijn gulp geopend. De meisjes waren weggerend. De verdachte was daarop weggereden in een personenauto. Door de vader van één van de meisjes werd het kenteken van de auto genoteerd en deze werd even later in Sneek aangetroffen. De verdachte werd in zijn woning aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en daarna is hij weer in vrijheid gesteld.

Blesdijke: aanrijding met licht gewonde
Vrijdag omstreeks 20.10 uur vond op de Oosterbroekweg een eenzijdig ongeval plaats. Een motorrijder, een 27-jarige inwoner van Arnhem, verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur, raakte in een slip en kwam vervolgens in de bermsloot tot stilstand. De bestuurder werd door omwonenden naar de huisarts in Oldemarkt gebracht en van daaruit is de man overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel. De bestuurder kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

Oosterwolde: dode schapen
Vrijdag omstreeks 20.45 uur ging een 40-jarige inwoner van Oosterwolde, zijn schapen voeren, die liepen in een weiland aan de Jardinga. Toen hij bij zijn schapen kwam, zag hij dat één schaap was doodgebeten en een ander schaap twee beten in de hals had opgelopen. Afgelopen maandag had de eigenaar ook reeds drie schapen dood in het weiland aangetroffen. Een getuige had gezien dat een hond in het weiland achter de schapen aanzat en dat deze hond een schaap doodbeet. De getuige wist niet wie de eigenaar van deze hond was. De politie vraagt eventuele getuigen, om zich te melden: 0900 8844.

Leeuwarden: dealer aangehouden
Vrijdag omstreeks 21.45 uur werd op de Wirdumerdijk een 36-jarige inwoner van Eelde aangehouden ter zake dealen. De man was in het bezit van 0.7 gram heroïne en 0.5 gram cocaïne. De drugs werden in beslag genomen. Ook het geld, ruim zeshonderd gulden, werd in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het bureau. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt en na verhoor werd hij weer in vrijheid gesteld.

Drogeham: onder invloed
Vrijdag omstreeks 23.30 uur werd op de Landyk een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 34-jarige inwoner van Zwaagwesteinde, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man 495 ug/l. Hij kreeg een rijverbod voor 5 uren.

Leeuwarden: onder invloed
Zaterdag omstreeks 01.50 uur werd op de Harlingerstraatweg een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 43-jarige inwoner van Leeuwarden, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man 705 ug/l. Hij kreeg een rijverbod voor 8 uren en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Zaterdag omstreeks 01.10 uur zag een patrouille dat op het Noordvliet een bestuurder van een snorfiets slingerend over de weg reed. De bestuurder reageerde niet op een stopteken en ook toen de optische en geluidssignalen werden aangezet, bleef de bestuurder doorrijden. De bestuurder lette daarbij niet op de overige weggebruikers. Bij de achtervolging raakte een politieauto beschadigd door een aanrijding met de scooterbestuurder, doch ondanks deze aanrijding reed de bestuurder door. De achtervolging werd gestaakt, daar ondertussen de personalia van de bestuurder bekend was. Het betrof hier een 36-jarige inwoner van Leeuwarden. Hij kon even later in de Plataanstraat worden aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het bureau. Aan het bureau weigerde hij iedere medewerking. De man was onder invloed van drank. Hij werd ingesloten. De verdachte is in de loop van vandaag gehoord en na het opmaken van een proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld,

Terschelling: brand boor
Zaterdag omstreeks 01.45 uur kwam een 42-jarige inwoner van Oosterhout, na een avondje uit, terug bij zijn boot, die lag afgemeerd in de haven van Terschelling aan de Dellewal. Hij zag toen dat de boot aan de achterzijde in brand stond. Hij heeft hierop alarm geslagen en de brandweer heeft het vuur geblust. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is nog niet duidelijk. De achterzijde van het schip liep brandschade op.

Heerenveen: vechtpartij
Zaterdag omstreeks 03.00 uur was een 18-jarige inwoner van Tjalleberd irritant aanwezig in een horecagelegenheid aan de Vleesmarkt. Op een gegeven moment werd hij kwaad en begon hij om zich heen te slaan en te schoppen. De verdachte had ruzie gekregen in de zaak. Over en weer waren er klappen gevallen. Waarover de ruzie was ontstaan werd niet duidelijk. Een 21-jarige inwoonster van Heerenveen, die in de nabijheid van de vechtpartij stond, kreeg een trap tegen haar linkerbeen. Zij werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. De vrouw heeft aangifte gedaan. De verdachte werd eveneens naar het ziekenhuis in Heerenveen gebracht voor onderzoek, daar hij een klap op het hoofd had gekregen. Na behandeling werd de jongeman naar huis gebracht. Hij moet nog worden gehoord.

Ameland: dronken man
Zaterdag omstreeks 03.10 uur werd in een tuin van een woning aan de Molenweg een dronken man aangetroffen. De man, een 19-jarige inwoner van Nes met de grootste moeite wakker kunnen krijgen. Toen de man uiteindelijke bij de auto stond om hem thuis te brengen, werd hij vervelend en verzette hij zich. Hij is toen aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt ter zake openbare dronkenschap.

Leeuwarden: vernieling
Zaterdag omstreeks 04.50 uur zag een vrachtwagenbestuurder, een 32-jarige inwoner van Gouda, dat een jongeman de ruitenwissers van zijn vrachtwagen vernielde. De vrachtwagen stond op de Nieuwestad in verband met het afladen van marktwaar. De chauffeur hield de jongeman, een 22-jarige inwoner van Leeuwarden aan en droeg hem over aan de politie. De verdachte werd overgebracht naar het bureau en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, waarna hij weer in vrijheid werd gesteld.

Grou: inbraak winkel
Zaterdag omstreeks 04.50 uur werd de ruit van een kapperszaak aan de Hoofdstraat ingegooid. Door het ontstane gat in de ruit werd de kassalade weggenomen. Door een getuige is een jongeman, leeftijd ongeveer 18 jaar, zwart haar, blauwe trui/sweater, spijkerbroek met witte gynschoenen in de buurt van de winkel gezien. Het is niet bekend of er ook geld in de kassalade zat. De eigenaar, een 54-jarige inwoner van Grou, heeft aangifte gedaan.

Sneek: beroving
Zaterdag omstreeks 05.05 uur werd een 30-jarige inwoner van Sneek op de Scherwolderhemstraat beroofd van een paar honderd gulden. Het slachtoffer was een avondje uitgeweest en was op weg naar zijn woning. Halverwege werd hij aangesproken door twee jongens, die hem om een vloeitje vroegen. Toen hij hun dit wilde geven, zag hij dat één van de jongens een mes in zijn handen had. Zij eisten geld van hem. Het slachtoffer heeft toen het geld uit zijn portemonnee gehaald en dit onder bedreiging van het mes aan de jongens gegeven. De verdachten zijn daarop weggelopen. Het slachtoffer kon geen signalement van de verdachten geven. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Wolvega: inbraak snackbar
Afgelopen nacht werd ingebroken in een snackbar aan de Heerenveenseweg. Via verbreking van een dakkoepel kwam men het pand binnen. In het cafetaria werden de gokkasten opengebroken en het daarin aanwezige geld werd weggenomen. De eigenaar, een 68-jarige inwoner van Diever, heeft aangifte gedaan.

Bureau Communicatie: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Het leven is één groot spel volgens auteur van Yurish level 10
Onlangs verscheen bij Uitgeverij U2pi in Den Haag het boek “Yurish level 10” van Chris Towel. De meest gestelde vraag...

Vakantiebeurs Limburg zondag 20 november 2016 te Sittard
Op zondag 20 november van 10:00-17:00 uur wordt voor het eerst de gratis Vakantiebeurs Limburg in het Fortuna Sittard Stadion...

Bavaria trotse winnaar SMA Piet Heyn Award 2016
Wat een prachtige gala-avond had de Sales Management Association (SMA) ook dit jaar weer georganiseerd om de SMA Piet Heyn...

Milde vogelgriep in Deurne
Milde vogelgriep in Deurne Nieuwsbericht | 28-10-2016 | 10:55 In Deurne (Noord-Brabant) is bij een pluimveebedrijf met zo'n 11.000 kalkoenen...

KWL Maastricht sluit logistiek contract met Amerikaans medisch bedrijf
KWL European Warehousing & Logistics BV, specialist in hoogwaardige en medische logistiek, heeft wederom een meerjarig contract afgesloten met een...

SES YTD and Third Quarter 2016 Results
SES YTD and Third Quarter 2016 Results LUXEMBOURG-(BUSINESS WIRE)- SES S.A. (Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange:SESG) reports financial results...

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...