Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluiten burgemeester en wethouders Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 25-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Representatie

Wethouder R. Donders verricht op 25 augustus de prijsuitreiking van het hengelsportconcours van HSV De Kleine Voorn. Wethouder J. van Harssel is donderdag 13 september aanwezig bij de presentatie van de nieuwe kampeerbrochure 'Kamperen in West-Brabant' in Zundert. Vrijdag 14 september is dezelfde wethouder in 's Hertogenbosch aanwezig bij de afscheidsreceptie van Gedeputeerde mevrouw H. Huijbregts-Schiedon die per 15 september wordt benoemd tot burgemeester van de gemeente Oosterhout. Burgemeester Van Agt woont de installatiebijeenkomst bij. Wethouder J. van Harssel woont de afsluiting bij van de exploitatie en afwerking van Afval-berging Bavel/Dorst op 19 september. Wethouder R. Donders verricht op 1 oktober de officiële opening van de War Child week. De Dag van de Ouderen op 3 oktober wordt officieel geopend door wethouder W. Vermunt. De officiële opening van het 12e Westbrabantse Seniorenmuziekfestival wordt op 17 oktober verricht door wethouder B. van der Heijden.

Collecte

Burgemeester en wethouders hebben de plaatselijke afdeling van Amnesty International toe-stemming verleend om in de week van 26 augustus tot en met 1 september a.s. een collecte te houden.

Commissievergadering Openbare Werken, Volkshuisvesting en Cultuur

Op maandag 27 augustus om 20.30 uur is er in het gemeentehuis een openbare vergadering van de Commissie Openbare Werken, Volkshuisvesting en Cultuur. Aan de orde komt onder andere:
* Verantwoording verslag besluit woninggebonden subsidie 2000;
* Onttrekken van het Broekestraatje aan het openbaar verkeer;
* Vaststellen van het plan omvorming wijk Het Hooghuis tot 30-km-zone;

* Het in inspraak brengen van het woonrijpmaakplan cluster 12 Lage Banken;

* Vaststellen van het reconstructieplan westelijk deel van de Lambertusstraat.

Commissievergadering Algemene, Bestuurlijke en Economische Zaken

De leden van de Commissie Algemene, Bestuurlijke en Economische Zaken behandelen op maandag 11 september tijdens de openbare vergadering om 19.00 uur onder andere het jaar-plan en de begroting 2002 van de regionale brandweer Breda. Bij de behandeling van dit on-derwerp is de commandant van de regionale brandweer aanwezig.

Commissievergadering Ruimtelijke Ordening, Verkeer en Sport

Op 28 augustus a.s. komen de leden van de commissie Ruimtelijke Ordening, Verkeer en Sport bijeen voor een openbare vergadering. Deze begint om 19.00 uur in de raadzaal. Op de agenda staat onder andere het delegatiebesluit ex artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor het bouwplan Spaar Select University.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie