Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Motorrrijder in Maastricht dodelijk verongelukt

Datum nieuwsfeit: 26-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 26-08-2001 Politiebericht dodelijke aanrijding Maastricht Zondag 26 augustus 2001

Maastricht - Motorrrijder dodelijk verongelukt

Omstreeks 17.00 raakte een 46 jarige motorrijder afkomstig uit Maastricht dodelijk gewond bij een aanrijding. De man reed op zijn motorfiets op de Bosscherweg richting België toen hij frontaal botste op een voertuig dat vanuit de tegenovergestelde richting bezig was met een inhaalmanoeuvre. De motorrijder, die in het weiland naast de weg terecht kwam, overleed vrijwel onmiddellijk aan zijn verwondingen. De bestuurder (gegevens nog onbekend) van de uit België afkomstige personenauto raakte na de aanrijding bekneld omdat hij met zijn auto tegen een langs de weg staande boom reed. De auto die hij passeerde botste vervolgens weer tegen hem. Voor eerstgenoemde bestuurder werd de trauma helikopter van de ADAC ingezet om hem naar het AZM te vervoeren. In de tweede auto viel slechts een lichtgewonde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie