Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Optreden Koninklijke Militaire Kapel bij Champions Trophy

Datum nieuwsfeit: 26-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van DefensieNieuwsberichten

Optreden Koninklijke Militaire Kapel bij Champions Trophy

24-08-2001

Persbericht van het Ministerie van Defensie DV/PB83

De Koninklijke Militaire Kapel (KMK) verzorgt zondag 26 augustus aanstaande de muzikale omlijsting van de finale van de Champions Trophy, het eerste optreden van een militair muziekkorps sinds vele jaren bij een belangrijke internationale sportontmoeting in ons land.

Aan het hockeytoernooi nemen de nationale damesteams deel van Argentinië, Australië, China, Nieuw-Zeeland, Spanje en Nederland, de sterkste ter wereld. De wedstrijden worden gehouden in het Wagenerstadion te Amstelveen. De finale, waarvoor de Nederlandse dames zich al hebben geplaatst, begint zondag om 14.00 uur.

Het optreden van de Koninklijke Militaire Kapel bij de finale van de Champions Trophy past in het eerder dit jaar aangekondigde beleid van Defensie om een eigentijdse vorm te geven aan de publieke presentatie van de krijgsmacht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie