Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ISOC.nl doet aanbevelingen ICT-beleid 2002-2006

Datum nieuwsfeit: 27-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht***ISOC.nl doet met haar Internetwitboek 2002-2006 aanbevelingen voor het ICT-beleid voor de komende regeerperiode

Met het zojuist verschenen Internetwitboek 2002-2006 wil Internet Society Nederland (ISOC.nl) het overheidsbeleid ten aanzien van internet helpen vormgeven door middel van aanbevelingen aan de politiek. Een negental beleidsterreinen wordt in het witboek bestreken, variërend van de noodzaak glasvezel beschikbaar te maken voor elk huishouden tot het belang van het kunnen waarborgen van de privacy van de internetgebruiker.

In het huidige regeerakkoord was de visie op de rol van informatie- technologie en internet nog te vatten in twee zinnen over ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie